B.jpg
26 mars
Bokbeställning,
1664/-
0 kr50 kr50 kr

Beställning Bojan och tunnelbanan

Beställning av barnboken Bojan och tunnelbanan

Svenska Bergteknikföreningen har tillsammans med Johan Anderblad och Filippa Widlund och förlaget Bonnier Carlsen varit med som inspiratörer och faktagranskare för den senaste boken i Bojanserien ”Bojan och tunnelbanan”, där Bojan lär sig hur det går till att spränga och bygga tunnlar. 
En barnbok om tunnelbyggande tror vi är en perfekt gåva till alla i närheten av ett projekt, till anställda och deras familjer. Även vuxna kan lära sig saker genom att läsa en barnbok.
Boken är inbunden i så kallat ekorrformat (165 x 210mm)

Beställningar tas emot mellan 10 mars och 26 april

Förskolor och familjedaghem får boken helt utan kostnad!

Vi vill ge alla förskolor, familjedaghem och övrig pedagogisk omsorg möjligheten att få en bok för barn i åldern 3-6 år helt utan kostnad. Vi står både för boken och frakten! 
Klicka på "Beställningsformulär"-knappen här ovan och beställ ett exemplar till din verksamhet. OBS! Eftersom ni får era böcker kostnadsfritt behöver ni inte fylla i faktureringsuppgifter.


Medlemsföretag har förtur!

Som medlemmar i Svenska Bergteknikföreningen finns möjligheten att köpa boken för 50 kr (inkl 6% moms), per styck exklusive frakt. Prisexempel för frakt anges i tabellen nedan. Beställningar både till företag och medarbetare på företag kan beställa boken.


Privatpersoner och icke medlemsföretag kan också beställa boken

Självklart kan du på ett företag som inte är medlem eller som privatperson  också beställa boken. Förskolor och medlemsföretag har dock förtur på den första tryckningen och därefter trycker vi upp efter behov. Priset är 50 kr (inkl 6% moms).


Prisexempel fraktkostnader

Antal (st) Priser (kr) för frakt i samma försändelse
1 - 2 45
3 60
4 - 7 70
8 -10 80
15 - 25 130
30 - 50 270


Vad händer sedan?

Efter att din beställning är skickad får du ett bekräftelsemail.

Distributionen av Bojan och tunnelbanan kommer att påbörjas den 27 april och du kommer att få en till bekräftelse när leveransen har påbörjats.

Vid frågor om din beställning, vänligen kontakta oss på info@svbergteknik.se


GDPR

Genom att fylla i uppgifterna ovan godkänner du att Svenska Bergteknikföreningen och Bonnier Carlsen i enlighet med GDPR behandlar dina uppgifter för att hantera beställning och leverans av boken. Ta del av hela Svenska Bergteknikföreningens integritetspolicy här: hantering av personuppgifter

Ansvarsfriskrivning

Vi är en ideell förening och har inget vinstintresse.  Vi har avsatt en betydande summa för att kunna tillhandahålla boken gratis till alla förskolor. Vi har bedömt att vi kan skicka en bok till ca 4000 förskolor i Sverige. Skulle efterfrågan vara större kommer vi att göra allt vi kan för att klara av att ge boken till fler men vill vara tydliga med att det finns en risk att alla inte kan få boken om efterfrågan är betydligt större än vi bedömt.