Boken Bojan och tunnelbanan

Bojan_o_tunnelbanan.JPG

Bojan och tunnelbanan är en bok som riktar sig till barn i åldrarna 3-6 år men är både intressant och lärorik för personer i alla åldrar. 

Boken finns även på engelska - läs mer

Med den här boken vill vi på Svenska Bergteknikföreningen skapa ett intresse och en nyfikenhet för bygg- och anläggningsbranschen. En viktig del av att utveckla branschen i framtiden är att fler unga väljer detta som sitt yrke. Därför är det viktigt att redan från en tidig ålder prata om och exponera barn för de olika yrkesrollerna som finns. Som ett led i detta satsade vi på att erbjuda boken kostnadsfritt till alla förskolor i Sverige. Nyheten om den nya spännande boken i den omtyckta Bojan-serien spred sig snabbt och resulterade i att vi i maj 2021 skickade ut över 6000 böcker till förskolor runt om i Sverige, Norge och Finland.
Responsen från förskolorna har varit fantastisk och boken är mycket omtyckt bland barnen. Skaffa dig ett exemplar du också!

I boken berättar Bojans mamma om när hon var med när de byggde en tunnelbanetunnel. Det är en detaljrik berättelse som blandar fakta och korrekta illustrationer med saga. Man får steg för steg följa med i hur en tunnel byggs, allt ifrån borrning och sprängning till bortforsling av material och förstärkning av berget. 

________________________________________________________________________________________

Beställ boken här! 

Fyll i formuläret nedan för att beställa boken. 

Namn på mottagare*                               
  

Leveransadress* (Adress, postnummer, postort och land)                 
   

Fakturamottagarens org.nr / pers.nr* 
 

Faktureringsadress*
 

Ev. Fakturamärkning
 

Namn på kontaktperson*   
 

Mailadress*
 

Antal*
  

 


Betalningsvillkor
Betalning sker mot faktura. Betalningsvillkor för privatperson är 14 dagar och företag 30 dagar. Genom att fylla i dina uppgifter ovan godkänner du betalningsvillkoren.

GDPR
Genom att fylla i uppgifterna ovan godkänner du att Svenska Bergteknikföreningen i enlighet med GDPR behandlar dina uppgifter för att hantera beställning och leverans av boken. Ta del av hela Svenska Bergteknikföreningens integritetspolicy här: hantering av personuppgifter