DevelopYM - Young Member's Mentor Program

Startsida_Bild_Cementa_Fotograf_Daniel_Hertzell.jpg

DevelopYM är ett 1 år långt mentorprogram som riktar sig till dig som är under 35, arbetar på ett medlemsföretag till Svenska Bergteknikföreningen och vill utvecklas i din roll som entreprenör, konsult, beställare eller leverantör. Programmet inleds med en kick-off där samtliga adepter och mentorer träffas, vilket följs av en mittavstämning samt en avslutningsträff. Under året träffas adept och mentor på eget initiativ och efter egna önskemål.

Deadline för ansökan: 22 maj, maila kajsa.lindhe@svbergteknik.se för mer information

Adept:

 

Är du engagerad, driven och vill utvecklas i din nuvarande roll? Då är DevelopYM något för dig.

 

Som adept i programmet blir du tilldelad en mentor i möjlig mån utifrån dina önskemål om utveckling. Du styr i stort sett själv upplägget i detalj tillsammans med din mentor, när och var ni ska träffas samt vilka saker som ska diskuteras. Ansvaret för att skapa och driva kontakten med mentorn ligger hos dig som adept och du ansvarar själv för att få ut så mycket som möjligt av programmet. Som adept bestämmer du agenda, mål, fokus och föreslår ämnen att samtala om på träffarna. Det är ett ömsesidigt lärande, där både mentorn och adepten får nya perspektiv.

 

Mentor:

 

Vill du få en chans att hjälpa en yngre person inom branschen samtidigt som du kan få ett nytt perspektiv för ditt fortsatta arbete?

 

En mentor inom DevelopYM kan på olika sätt medverka till adeptens utveckling genom att agera bollplank, ge råd och dela med sig av egna erfarenheter, både det som är bra och mindre bra. Ansvaret för att driva kontakten ligger hos adepten som bestämmer agenda, mål, fokus och föreslår ämnen att samtala om på era träffar.